Beskrivelse

Chianti Classico DOCG – Gallo Nero.

Gallo Nero betyder Den Sorte Hane, og er et mærke der bruges i Chianti-området, af de førende vinproducenter. Med denne mærkning er du sikker på høj kvalitet.

Den klassiske Sangiovese-drue i bedste Chianti stil. Det er en perfekt vin at kombinere med traditionelle italienske retter med sin friske syre og faste tanniner, en velafbalanceret vin med en meget behagelig frugtagtig smag.

Vinen modnes i 18 måneder på 500 l. egefade og efterfølgende 3 måneder på flaske.

Violet og vinøs duft med toner af vanilje og fad. I ganen er den behagelig og rund med den typiske Sangiovese´s mørke tanniner, samtidig med smag af frisk frugt, særligt modne kirsebær. Lang behagelig eftersmag.

Velegnet til svamperisotto, grillen, rødt kød og mellem kraftige oste.

Serveres ved 18-20 grader.

Vingården

Villa de Geggiano

I det fortryllende landskab, Chianti i Castelnuovo Berardaga i Siena provinsen, finder vi denne historiske vingård, som helt tilbage fra år 1725 er omtalt og velkendt, grundet den eksport der var, af vine til den engelske overklasse. Idag er det brødrene Alessandro og Andrea Bandinelli, der sammen med familien driver dette historiske sted.
Den årlige produktion andrager kun 35.000 flasker af høj kvalitet og flere af vinene er klassificeret med GALLO NERO  - den sorte hane - der er det symbolske kvalitetsmærket i Chianti Classico området. Et sted hvor fortidens byggestil og kultur er forenet med den moderne vinfremstilling af høj kvalitet. Siden 2006 har vingården været certificeret Organic Agricultura. Besøg Villa di Geggiano via dette link http://www.villadigeggiano.com