Beskrivelse

Lieti Conversari er en økologisk hvidvin lavet på klonings-druen Manzoni Bianco.

En super sprød hvidvin, med en bouquet med fine toner af vilde roser og muskatnød. En behagelig, frisk og velafbalanceret hvidvin. Vinen er ren og klar i smagen, aromatisk med nuancer af mango og toner af sødlige samt salte mineraler.

En hvidvin der SKAL smages.

En perfekt ledsager til fisk, sushi og østers, eller til nydelse under en hyggelig aften, med vennerne.

Serveres ved 8 grader.

Vingården

Pratello

Pratello, en lille perle beliggende på vest siden af Gardasøen i Lombardiet. Her dyrkes både vindruer til rødvin, hvidvin, rosevin og gode bobler. Vingården har i mange år været certificeret økologisk, men Vincenzo, som ejer gården, synes ikke at økologisk er ”godt nok”, og han valgte derfor i 2017 at lave sin egen klassifikation Metodo Pratello. Metodo Pratello går ud på at reducere alt hvad der er tilladt i normal økologisk vinproduktion til nul. Ingen brug af unaturlige produkter.
Vingården bliver i dag drevet af anden generation, med hjælp af både første og tredje generation, bedstefar Dante der er midt i 80´erne og datteren Naike der er i starten af 20´erne. Gården har i dag en årsproduktion på ca. 200.000 flasker. Pratello har også et fantastisk Agriturism, som afgjort er et besøg værd, hvad enten det er til en god frokost eller til et par dages overnatning. Du kan læse mere om vingården her: www.pratello.com