Beskrivelse

Bandinello Toscana IGT.

Vinen er fremstillet af en blanding af druesorterne Sangiovese 60%, Ciliegiolo 20% og Syrah 20%.

Efter gæring lagres vinen i min. 3 måneder på 500 l træfade og modnes efterfølgende på flaske i 3 måneder før den frigives til salg.

Rubinrød i farven. Ren bouquet af behagelige frugter, med noter af kirsebær og blomster.

Bandinello er en lækker rund, ekstrem behagelig vin at drikke, takket være sin friskhed og sine dejlige frugtagtig noter. En meget alsidig vin der kan bruges til det meste mad, bla. pizza, ost, kød, risotto mm.

Serveres ved 18-20 grader.

Vingården

Villa de Geggiano

I det fortryllende landskab, Chianti i Castelnuovo Berardaga i Siena provinsen, finder vi denne historiske vingård, som helt tilbage fra år 1725 er omtalt og velkendt, grundet den eksport der var, af vine til den engelske overklasse. Idag er det brødrene Alessandro og Andrea Bandinelli, der sammen med familien driver dette historiske sted.
Den årlige produktion andrager kun 35.000 flasker af høj kvalitet og flere af vinene er klassificeret med GALLO NERO  - den sorte hane - der er det symbolske kvalitetsmærket i Chianti Classico området. Et sted hvor fortidens byggestil og kultur er forenet med den moderne vinfremstilling af høj kvalitet. Siden 2006 har vingården været certificeret Organic Agricultura. Besøg Villa di Geggiano via dette link http://www.villadigeggiano.com