Beskrivelse

Sangiovese druer der er dyrket uden brug af gødning, syntetiske kemiske pesticider og genetiske modificerede organismer.

Den er rubinrød i farven, med en behagelig bouquet af røde og lilla frugter, med en god struktur. Den har en blød frugtagtig smag med søde noter af jordbær og sorte kirsebær.

Velegnet til lyst kød, fjerkræ, pasta og gode lagrede oste.

Druesammensætning: 70% af den klassiske Sangiovise og 30% andre lokale druearter, som er godkendt i Chanti-området.

Vingården

SENSI

På vingården SENSI, finder man en familie af Toscanske vinproducenter, der har fremstillet vin siden 1890. Familiens historie som vinproducenter startede, da de med ydmyghed og stort engagement begyndte at producere vin til det lokale marked. I løbet af årtierne voksede virksomheden og de udvidede vinmarkerne, først i Toscana og derefter i resten af Italien.
I begyndelsen af 1990´erne kom den unge generation af Sensi-familen, der er opvokset blandt vinmarkerne, med i virksomheden og lavede en markant kvalitetsændring, til den kvalitet du kan kende Sensi´s vine på i dag. Sensi-familen er stolte af at være ambassadører for Toscansk vinfremstilling. Besøg vingårdens egen hjemmeside her https://www.sensivini.it/ og læs meget mere om den smukke vingård.