Beskrivelse

For familien Sensi er bakkerne mellem Vinci og Firenze i hjertet af Toscana, det perfekte sted at udtrykke deres lidenskab og implementere deres ideer.

Collegonzi Ciliegiolo, Sensi vingårdens flagskib, er dyrket med ekstrem opmærksomhed på miljømæssig bæredygtighed, men også med fuld bevidsthed om traditionerne omkring Toscanske vine.

Collegonzi Ciliegiolo-Toscana 2020 BIO har en klar og livlig rubinfarve, med en duft af røde blomster, søde krydderier og kirsebær. På ganen har den en fantastisk friskhed, behagelig og delikat tannin og toner af frugt, tobak og let kakao i den behagelige og lange finish. Fremstillet af 100% Ciliegiolo druer, og dyrket i et bakket terræn bestående af sand-, kalkstens- og mergelsubstrater og med sandskifer rig på marine fossiler.

Med denne vin, får du en utroligt lækker “Super Toscana”, økologisk dyrket med omtanke for miljø og natur, men uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

 

 

Vingården

SENSI

På vingården SENSI, finder man en familie af Toscanske vinproducenter, der har fremstillet vin siden 1890. Familiens historie som vinproducenter startede, da de med ydmyghed og stort engagement begyndte at producere vin til det lokale marked. I løbet af årtierne voksede virksomheden og de udvidede vinmarkerne, først i Toscana og derefter i resten af Italien.
I begyndelsen af 1990´erne kom den unge generation af Sensi-familen, der er opvokset blandt vinmarkerne, med i virksomheden og lavede en markant kvalitetsændring, til den kvalitet du kan kende Sensi´s vine på i dag. Sensi-familen er stolte af at være ambassadører for Toscansk vinfremstilling. Besøg vingårdens egen hjemmeside her https://www.sensivini.it/ og læs meget mere om den smukke vingård.