Beskrivelse

Fra den økologiske vingård Jasci & Marchesani, finder du her husets flagskib Janú Montepulcioano d´Abruzzo Organic-DOC.

Her er tale om en full-bodied, mørk, krydret rødvin med kraftige nuancer af mørke frugter, tilsat noter af kaffe, mandler, tobak og vanilje.

Vinen langtidsgæres sammen med druernes skaller, hvilket giver den en intens og mørk farve, tangerende til violet og sort.
Lagring med dobbelt barriques, forstået på den måde at den først lagres i 8 måneder på brugte fade og efterfølgende på nye og ubrugte barriques.

Ved køb af 6 stk, er vinen er pakket i eksklusiv trækasse.

En perfekt ledsager til grillet kød, steg, mørkt fjerkræ samt ostebord.

Serveringstemperatur 16-18 grader. Lang holdbarhed på 10-12 år, under korrekte lagringsbetingelser.

Vingården

JASCI & MARCHESANI

Jasci & Marchesani er en familie-ejet vingård, der startede med mor Marchesani og far Jasci. I dag drives vingården af sønnen Nicola, som tager sig at dyrkning og produktion af vinen, mens hans kone Federica og hans svigerinde Teresa, tager sig af det økologiske aspekt af deres virksomhed og administrationen af denne. Både Marchesani og Jasci er stadig med inde over produktionen og holder nøje øje med hvordan det går i vinkælderen. Allerede i 1960 valgte Jasci & Marchesani at dedikere sig til økologisk vinproduktion. I 1978 var de blandt de første italienske vingårde, der blev certificeret som økologisk vingård.
I dag strækker vingårdens areal sig over 33 hektar ejendom og yderligere 7 "dele-hektar" fordelt på vinmarker som de deler med andre vingårde i området. I Sinello-dalen dyrkes hvide druer i en salt og krydret jord, mens den lerholdige jord i bakkerne i det midterste Vasto-området kan levere en unik og eftertragtet Montepulciano-drue, på grund af stor sol-eksponering og høje temperaturer.

Pionere indenfor økologisk vinproduktion:

Jasci & Marchesani var økologiske, "før økologien blev opfundet", og har i  60 år levet en livsstil, forbundet med velvære, med stor fokus på jordens ressourcer og vigtigheden af ​​menneskelige relationer. Læs mere om vingården på deres hjemmeside...